FAQ

Op deze pagina worden vragen over EmarNetwork beantwoord. Als er een vraag niet tussen staat, kun je die mailen via contact.

EmarNetwork algemeen:

Wat is EmarNetwork?
De thuisbasis van momenteel 3 shows: DGVF!! (reviews en specials), EmarScience en CME & M.
Naast webshows maakt EmarNetwork ook films. Inmiddels zijn er 2 films verschenen: DGVF VITA en DGVF INSULATION. In de toekomst zullen meer films volgen.

Wat zijn de DGVF!! Reviews?
Hierin review ik games voor verschillende platformen (Xbox, Sega, Nintendo, PlayStation etc.). Dit doe ik op mijn eigen manier. Ze zijn ook deels voor amusement bedoeld. Een leuke combo van een grappig filmpje en informatieve review.

Wat zijn de DGVF!! Specials?
Alles wat over games gaat, maar geen review is. Dit is ook meestal een aanvulling op bepaalde reviews. Soms maak ik specials over game evenementen (E3 Expo) of actuele game onderwerpen (geweldadige games).

Wat is EmarScience?
Een show die gaat over dingen die ik persoonlijk erg interessant vind (universum, schepen etc.). Ik weet dat er meer mensen zijn die deze dingen interessant vinden en daarom maak ik EmarScience.

Wat is CME & K?
Een kookprogramma puur voor de fun.

Wat is de geschiedenis achter EmarNetwork?
EmarNetwork is in december 2007 begonnen met de destijds nog hetende DGNF ( De gefrustreerde Nintendo fan) show. Uiteindelijk kwamen er meer items bij. Zoals DGNF aan het woord en de specials. Toen ik meer games tot mijn beschikking kreeg (Xbox, Sega etc.) heb ik besloten de naam te veranderen naar DGVF (De gefrustreerde Video Game fan). Mijn interesse in het maken van filmpjes werd steeds groter. Ik wou ook andere dingen met de camera doen. En toen is EmarNetwork ontstaan. Nu, in 2012, hebben we nog 3 shows. DGVF!! (reviews en specials), EmarScience en Culinair met Emar en Mark. Ook maakt EmarNetwork sinds 2011 films. We hopen dit natuurlijk in de toekomst weer uit te breiden.

EmarNetwork technische :

Welke video bewerkings software gebruik je?
AVID Studio

Welke camera gebruik je?
JVC GZ-MS100E.

EmarNetwork crew:

Zie crew pagina